Jak to myslíš, Marcelko? Co srázek? Záviděl jsem vám, opravdu. Mrzelo mě to, chtěl jsem přijet, leč člověk míní a Pánbůh...znáš to!
12.12.2006 15:29:00 | JirkaS
Marcelko, chvíli před půl čtvrtou jsem byl ve Velrybě a nikde nikdo! Áju a Jindru jsem viděl na fotkách, tak doufám, že bych je poznal, ale nikoho jsem si nevšimnul! A předpokládám, že byste si všimli vy zmoklýho, nešťastnýho klučiny, který se marně rozhlíží a nenachází....Nevím, co se stalo a tak jsem teď(kolem půl páté) dojel do práce, abych ti napsal, že jsem se na to nevykašlal, naopak, jsem teď zmoklý, hladový a poměrně nešťastný. Psal jsem i Alci, předpokládám, že mi to v pondělí vysvětlí. Ach jo.
09.12.2006 16:35:00 | smudlinek
...já už jsem ve věku, kdy je raději otvírám ;-) ale tyhle chvíle jsou nezapomenutelné...
04.12.2006 13:24:00 | no
Tak zase ty svoje koukátka otevři, abys mě viděla, pak je zavři a neříkej si - no to snad ne....
Krásná báseň, šeptám.
04.12.2006 10:07:00 | smudlinek
....zavři oči jsem tu pro tebe....
..paráda...opět mě dostáváš Marcelko...
04.12.2006 09:57:00 | Mácha