Olympijské hry
Anotace: Opožděně uveřejňuji Hymnus, Ódu na Olympijské hry, kterou jsem sepsal v době ZOH
Vždy za jedno čtyřročí,
koná se to výročí.
Jde o akci dlouholetou,
dnes už možná staletou.
Disky, běhy, plavání,
boj a nudu zahání.
Hokej, brusle, lyže,
co kdo potom zmůže?
Holubi, i holubice,
jsou symbolem tradice.
S napětím vždy pozorujem,
jak to vždycky dopadne,
i přesto že skoro vždykcy
náš reprezentatn vypadne.
A co říci závěrem?
Svět se ubírá olympijským směrem.
Komentáře (0)