Halóóó..., haloo .... také volám ... seč mi síly stačí .. kde seš ty nemožně ... NEMOŽNÉ ...
... a hele ... potvora mává na mě ...
tak možná že to není tak - ne-možné ... ty .. Impossible ..
- HOJ - roboti jásají se mnou ...:-))
06.12.2006 11:21:00 | HarryHH
Neplakej, maličká. Je fakt, že to dneska vymřelo. Svádím to na předvánoční honičku. Já sám mám kliku, že ještě chvíli jsem neatakován požadavky, což se může změnit každou vteřinou. Ještě pláčeš? Ze svých rtíků si dělám malý féník a vysušuji a vysušuji. Dech mám čerstvý (vintrfreš, vintrfreš) a právě jsem zadýchal jen pro tebe. Takže už ani nemůžeš plakat.
Kissinka
04.12.2006 15:00:00 | smudlinek
nic není nemožné... jen některé věci jsou poněkud složitější... prý :o)
děkuji za milé komentáře
přeji hezké dny
04.12.2006 13:16:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Pomalovaný obličej láskyplnými barvami, vydala se dívenka na svou misi. Říkali, že tahle mise je neuskutečnitelná. Spousty lidí už toho řeklo....Země je placatá, tahle loď se prostě nepotopí, nikdy bych nikoho nepraštil....
APAč se maluje trochu jinak
04.12.2006 12:28:00 | smudlinek