Loučení
Anotace: Lučení s člověkem, který zemře.
Čisté myšlenky křídla Anděla,
Odnáší tě do dály nekonečné,
Michaela jak pevně drží tějsem viděla,
Budeš pobývati v králoství zvaném Věčné.
Čistá tvář a křídel šum,
Michael drží tě v náručí,
Dokonale ovládá letu ptáků um,
Že dojdeš pokoje ti srdce zaručí.
Světlo pomalu mizí,
Nebeské brána otvírá se,
Spočine tam tvé srdce ryzí,
Ty odešla jsi v celé své kráse.
Komentáře (1)
Komentujících (1)