Anotace: Cítím se tak,je to stručný popsání...
Bolí mě si číst tvoje básně, protože se cítím asi stejně. Tady na Literu se každej vylejvá, protože tím nikoho neotravuje.... Ta o slunečnici je asi nejhezčí...
17.12.2006 17:38:00 | Dilla
je to hezké..jen mi to připomělo ač to asi nebyl záměr ten slavný nápěv...tak jako slunečnice každým dnem...otáčííí se za sluncem...
04.12.2006 20:18:00 | Ayla