Procitnutí
Chtěl bych ráno procitnou,
polibkem Tvých rtů.
Něžně byti probuzen
ze špatného snu.
Den bude zas krásnější,
když tu budeš se mnou,
Tvá přítomnost mě konejší
a Tvé dlaně hřejou.
Krev mi proudí tělem,
jako nikdy dříve,
ve svém stavu bdělém,
láska ve mě dříme.
Dotykem Tvých dlaní,
chtěl bych usínat,
a s kuropěním ranním,
chtěl bych procitat.
Vedle Tebe.
Přečteno 595x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, paneach
Komentáře (1)
Komentujících (1)