Jen v životě to neplatí..
Anotace: Trocha nostalgie, nikoho nezabije aneb vzpomínka na lásku minulou.
Co je v Tvém doteku
tak silného skryto,
řekni mi - čím se nabíjíš,
duše má zhasne,
všude ve mně ticho,
když dlaní svou mě opíjíš.
Co je v Tvém polibku,
za moc dobré víno,
které mě celou rozpouští,
oči své zavřu
a z celou svou vírou,
oddávám Ti svá zákoutí.
Co je ve Tvých slovech,
za tak zvláštní hlásky,
které mě celou uhranou,
přestanu myslet,
když mi hladíš vlásky
a pak už lásko jsem jen Tvou.
Co jen se v Tobě lásko ještě skrývá,
o čem já nevím,
a co mě překvapí,
jsi jenom můj,
a já Tvoje víla,
jen v životě to neplatí.
Komentáře (3)
Komentujících (3)