Anotace: Jsou chvíle co nevrátíme a minuty, kterých možná budem někdy litovat, však mám Tě ráda Ty to víš, tak nač svědomí zpytovat. Někdy to život pěkně zamotá, srdce nám zmate a letí dál, co je mu potom, že zbývá jen samota, on je tu vládce, hlavní král.
..."jiná už mě Tě teď,"... nemělo by tám být ..."MÁ Tě teď.." .... Jen se ptám, bo mi to nešlo na rozum.
05.12.2006 15:52:00 | NikitaNikaT.