Vím?Nevím?
Anotace: Spousty věcmi si nejste jisti...když milujete, risk je zisk
Nevím zda srdce ti zlomím,
nevím jestli naše cesta bude dlouhá,
vím že občas i zlobím
a vím že se před tebou stydím nahá.
Nevím jaká myšlemka se ti do mysli ted vkrádá,
nevím jestli milovat tě budu stále,
vím že večer ti ráda umiju záda
a vím že touhy po tobě nejsou malé.
Nevím jestli tvá duše a mysl mě v duchu občas kárá,
nevím jestli na oltář tě někdy někdo požene,
vím jen že naše láska bude jednou stará,
a vím že přítel na tě nikdy nezapomene.
Přečteno 469x
Tipy 1
Poslední tipující: Niccolo
Komentáře (1)
Komentujících (1)