Sobec
Anotace: Prosté rozhořčení nad věcí, která zamrzí...
Už sis zase užil,
a já tu trčím sama.
Prý zase už nemůžeš,
tak zvládnout to musím sama.
Když jsi hotov,
na bok se stáčíš,
nevnímáš,
jak moc mě trápíš.
Nevnímáš a nectíš mé vášně,
už nevím co dál,
je to vážné.
Jsi sobec,
chceš jen vášně,
a ne to, co nás sváže.
Máš jen své potřeby,
a nechceš znát mé,
ty jsou pro tebe totiž zbytečné.
Vyhovíš jim,
jen když chceš dosáhnout té své.
Nenávidím tě ty... CHLAPE!
Komentáře (1)
Komentujících (1)