slova a slovíčka, slůvka
na lásky koníčka zlatavá podkůvka,
zatančí, zaklapou pisničku hravou
a také nakopnou ... se vší slávou
05.12.2006 17:25:00 | HarryHH
... a já potají si tu kradu... Tvá slova... Tvé vyznání... Jen si to musím domyslet :)
05.12.2006 16:17:00 | Koprtinka
Co sloka to originální metafora, personifikace, ale něco mi tam k dokonalosti chybí.Tak podobně to pociťuju i u sebe.
05.12.2006 16:14:00 | Hedvábka
...jj slova...to jsou prevíti, šmudlo...a vůbec, když chceš říct ,,mám tě rád" a vyleze ti z toho,,neotravuj"...no jo...to nic... jako, že jsem tu nebyla :-)
05.12.2006 15:46:00 | no