Stalo se
Anotace: Jeden krátký příběh...
Vítr si s vločkou hrál,
deštěm sníh roztál...
slova proběhly kolem
a srdce se zalilo bolem!
Ptáci již odletěli pryč
a i ten poslední zmiz,
slzy padaly směrek k zemi
jak myslíš že je mi?Dobře mi není.
Nad městem blesk - zahřmělo
a chvilku po té se rozpršelo,
srdce si mi vytrhl z těla...
ne tohle sem opravdu nechtěla!
Komentáře (0)