Šla,
vzala
papír a tužku.
S papírem a tužkou
sedla ke stolu
a napsala dopis.
Potom
vzala
nůž.
Natáhla ruku.
Odbila půlnoc.
O půlnoci
dívka
u stolu s dopisem, tužkou a dýkou
už nedýchá.
Co na tom nechápu, proč je to zařazené v Lásce...? Napadá mě jen to, že ta holka to udělala kvůli lásce...
Jinak báseň .. přijde mi to trochu ohrané téma a na mě je to moc jednoduché..