Anotace: Říkal si mi snad tisicíkrát skoč do vody a rychle plav tak jako kapr v rybníce. Já už ty Tvoje rady znám, probouzel si se někdy sám, usínal s září měsíce..
Tohles´napsala fakt dobře, je to opravdu trefné.
Děkuji za komentík ... raději to vědět nechtěj ...
07.12.2006 18:41:00 | NikitaNikaT.