Moc bych chtěl
Chtěl bych se schoulit na Tvůj klín,
rozčechrat vlasy a být jen Tvým.
Chtěl bych Tě něžně milovat,
líbat Tvá ústa a s ňadry si hrát.
Chtěl bych Ti vklouznout do dlaní,
hladit Tvé tělo do svítání.
Chtěl bych Tě držet v náručí,
obejmout tělem jak sítí pavoučí.
Chtěl bych být s Tebou každičký den,
říkat Ti básně, pro Tebe jen.
Chtěl bych si povídat, hladit a snít,
prostě být s Tebou a životem jít.
Přečteno 656x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, paneach
Komentáře (2)
Komentujících (2)