Zastav
Zastav na semaforu svítí červená,
počkej co se děje, že si tak zmatená!
Vždycky si byla tak veselá,
lidi plakat si vidět nechtěla...
Dnes si jedna z nich a před všemi utíkáš,
sama doma se zamykáš...
Před kým se schováváš?Kdo tě ranil?
Kdo tvoji veselost a radost zabil?
Tvůj smích byl světlem do tmy
teď jen prosíš...prosím zhasni!!!
Komentáře (0)