Vyznání potichu ...
Anotace: ..... když někdy milujeme ... a vlastně nesmíme. Protože tím rozbíjíme život někomu jinému ....
Láska je skrytá v slzách
Na věky
Láska proudí ve vlnách
Stoleté řeky
Pohlaď mě
A dovol stát vedle Tebe
Obejmi mě
A říkej, že sneseš mi modré z nebe
Dovol mi
Snít sen zamilovaných
Dovol mi
Dát ruku do Tvé a vnímat teplo dlaní Tvých
Láska je skrytá na věky
Vzpomínky pálí nás i hřejí bezděky ...
Komentáře (0)