Lži
Anotace: Lidé věří tomu co není!!!
Na lásku už nevěřím
navždy mě zklamala,
kamarádku neřeším,
život mi zkazila...
Pravda, že vítězí?
Další z hloupých iluzí.
Rodina, že drží při sobě?
Věříš tomu?Je to na tobě!
Já už nevěřím,
nevěřím těm lžím.
Každý říká co je dobré a co špatné!
Ale k čemu je to platné?
Stejně nic z toho není
a myslím, že to všichni vědí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)