Kdybys...
Kdybys byl rostlina,
stala bych se vodou průzračnou.
Kdybys byl hodina,
vyplnila bych tě! Minutami, vteřinami.
Kdybys byl sen,
přátelila bych se s polštáři i peřinami.
A kdybys byl den!
Noc bych zneuctila silou zázračnou!
Prý se to nemá,
pít plnými doušky.
Prý není slušné,
promilovat vyměřený čas!
Prý nemá se snít
a sebe dávat napospas?!
Prý navlékat svá přání
na popraskané kroužky
je bláznovství!
Však blázni budou bláznit zas!!!
Přečteno 684x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa
Komentáře (3)
Komentujících (3)