Tohle je moc pěkné, pěkně procítěné a moc krasně napsané..
12.04.2010 11:27:00 | Dane
Složitá a právě asi proto je tak krásná.I když v tuhle chvíli spíš naopak.Můžeš a nemůžeš...tohle znám.Až moc dobře.A pořád to bolí.I když já teď už spíš nemůžu... ALe u tebe to dopadne jinak věř tomu...jestli máš ještě sílu...
10.12.2006 14:12:00 | Zane
Můžu a přitom vlastně ne.. nevím, mám v tom všem zmatek:( asi je láska až moc složitá:(
10.12.2006 10:21:00 | Katitek