Zlost
Anotace: kdyby šel aspoň na chvilku zastavit čas...
V podivném světě temné melodie
kde září mrtvé světlo hvězd
Tam má duše v pekle hnije
a ruce zatíná v pěst
Oheň hněvu těžko zhasíš
ale snadno jím zažehneš zášť
a černé svědomí..že ho spasíš?
Tvou zlobu skrývá noční plášť
Tak vyběhni na kopec špičatý
a do světa bolest křič
Tenkrát jsme tam stáli, já a ty
Jenže to už je dávno pryč...
Přečteno 446x
Tipy 2
Poslední tipující: Albertinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)