Promiň
Rěkni mi, co se stalo mezi námi?
Proč už to není jako dřív?
Proč po tak dlouhé době jsme zase sami,
proč pláč je tam, kde byl kdysi smích?
Ja byla ten, dko zničil náš vztah, jen v tobě a ostatních jsem chyby hledala.
V tu chvíli jsem nevěděla jak špatný je to tah,
když bez výčitek jsem se s jiným vyspala.
Teď už vím jak velkou jsem udělala chybu,
ale bohužel já čas dát zpátky neumím.
Chápu, že už nevěřil bys mému slibu,
že to už se nestane.
Já ti rozumím...
Komentáře (4)
Komentujících (4)