Poslouchej
Anotace: Text písničky. Hudba zde: http://www.youtube.com/watch?v=zWdZ_Edoj-I
Když vidíš padat hvězdu,
dej načas sbohem světu,
klidně stůj a poslouchej.
Zvony z dálky píseň nesou:
mluv se mnou, mluv se mnou,
cestou svou,
poslouchej…
Ta hvězda padá nám,
jedno malý přání mám,
tiše stůj a poslouchej,
zvony z dálky píseň nesou,
buď se mnou, buď se mnou
cestou svou
a poslouchej…
Když ti slunce na tvář svítí,
kolem tebe kvete kvítí,
klidně stůj a poslouchej.
Listí stromů šeptá nám:
Mluv se mnou, mluv se mnou,
Jen pojď dál,
A poslouchej…
Pod širákem budem spát,
Celou noc se milovat,
Klidně lež a poslouchej,
Listí stromů šeptá nám,
Ty se mnou, já s tebou,
Půjdem dál,
Tak poslouchej…
Komentáře (3)
Komentujících (3)