Rudá růže
Anotace: Obyčejná básnička o zklamání v lásce.
Láska je růže rudá,
láska je krásná a svůdná.
Láska však umí i trápit
a tvé srdce zaslepit.
Já se pak trápím den co den,
vzpomínám na ten krásný sen,
když jsi mi růže nosil
a o pusu prosil.
Komentáře (0)