Papírku...
Anotace: štěstí v dlani...
Vezmu Tě za ruku
řeknu tu větu
tu co se říkává
stáhnu ji z netu
schovám tě do dlaně
trochu se bojím
zavelím do zbraně
snad za to stojím
zmuchlám Tě papírku
a pak zjistím z hrůzou
že schovaný za sirku
Tě podvádím s můzou...
Komentáře (2)
Komentujících (2)