Dík za tvůj komentík, stačí jen říct v kolik, kde a máš mě tam jak na koni. Ale pozor ukradnu kolik unesu. :))
11.12.2006 12:20:00 | Mácha
Hezká básnička,jen nechápu tvůj sebemrskačskej styl, kterej míří na všechny normální chlapy na tomhle světě.
Normální čtenář to asi nepozná,ale jelikož tě znám víc,než si myslíš.Tak to vidim takhle...Jinak pěkná...
10.12.2006 22:25:00 | Jirda