Když mnohomluvná žena mlčí
její ticho může být ohlušující...
když mlčí mnohomluvný muž
tak ticho to je pro mne rovnicí...
24.11.2010 04:09:00 | šuměnka
Perfektní jako ze života. Skláním se před tvým uměním.
"Léčebná metoda: "Mlčení."
Mlčíme tedy.
Ticho léčí.
Námořní službu nemusím!!:o((
V poli
chci pěšák být.
Snést všechny řeči,
než trpět tichem šíleným...!" d o k o n a l é
21.12.2009 18:18:00 | Marfuša
Perfektní jako ze života. Skláním se před tvým uměním.
"Léčebná metoda: "Mlčení."
Mlčíme tedy.
Ticho léčí.
Námořní službu nemusím!!:o((
V poli
chci pěšák být.
Snést všechny řeči,
než trpět tichem šíleným...!" d o k o n a l é
21.12.2009 18:18:00 | Marfuša
Sky to je skvělá báseň.....abych pravdu řekla zatím má favoritka u tebe..........pravdivá...tleskám a klaním se
08.04.2008 13:03:00 | Lucie Teru