Už nikdy..
Už nikdy nechci se zamilovat,
už nikdy nechci se trápit,
už nikdy nechci se s klukem líbat,
už nikdy nechci se spálit!
Už nikdy nechci naletět,
už nikdy nechci věřit,
že může láska přiletět
a mé přání se splnit...
Komentáře (1)
Komentujících (1)