Odpuštění...nevím proč na něm některým tak záleží... Ale ano...asi jsem odpustil.A není mi o nic líp, protože právě přichází svátky...hodně času na přemýšlení.Bude to divný.Vánoce...Asi nebudou moc veselý...
.. bolestně zle...tak to nebyl dobrej nápad vracet se k sobě?Až přijdou (větší)problémy...začneš zapomínat...
18.12.2006 13:41:00 | Zane
jaj, to je krásné.. odpustil jsi? jak ti je? Mně.. bolestně zle..:( zář z očí zmizela a láska.. jako by se schovala, umřela:(
17.12.2006 23:06:00 | Katitek