Anotace: Nechci to překládat do francouzštiny jako obvykle.. nechci nic.. chci vrátit čas.. chci mít zase svoji jistotu.. u sebe
no, upřímně, když mi neřekneš, kdo jsi, těžko Ti řeknu, jestli je ta báseň o Tobě.. Ale jestli si skutečně toho pohlaví, že píšeš slovesa ve třetí osobě ve tvaru- přemýšlel a tak, tak myslim, že to nejsi ty.. Koneckonců bys měl vědět Ty, jestli jsi mi ublížil, ne? To dá rozum..
03.01.2007 11:20:00 | Barushca