ZAKLETÝ
Do těla kytary
zakletá tvoje radost.
V strunách
tvá duše.
V pražcích
tvé cesty.
V hlavě
tvé srdce.
V kolíkách
tvůj život.
V mých prstech
tvá naděje.
Mlčíš a stačí jen říct:
"Prožeň se mou duší"
A já probudím
tvou radost.
Začnu hrát
na tvou duši.
Projdu se prsty
po tvých cestách.
Pohladím
tvé srdce.
Naladím
tvůj život
a ztratím
své ruce.
25.8.1994
Komentáře (0)