Anotace: kamarádsví je super,ale někdy nestačí
Nabídnout někomu přátelství místo lásky,je jako nabídnout žíznivému krajíc chleba...
13.12.2006 03:50:00 | ququ
Máš ta skálám ale asi to bude skládám,oprav si to na edit.Jinak moc pěkně to máš napsané,citlivá a něžná slůvka tak to má být když cítíš lásku k druhému.Dej jí to přečíst ona se určitě ozve.
12.12.2006 22:50:00 |