Vítr z plachet
Kdo si mi sebral vítr z plachet
Nedbale sleduji čas
Život se kolíbá jak trupy jachet
Nevidím pevninu, nevidím hráz.
Můj pevný bod je v nedohlednu
Hrabu se ve svých vzpomínkách
Ačkoliv na lodi, tak klesám ke dnu
Houpám se ve tmě na vlnách.
Snad moje duše pochopí,
Že větru se nedá poručit
Ještě než se tu utopím
Chěl bych Ti něco vysvětlit.
Jsi mým krásným majákem,
Který mi dává naději
Jsi láskou i zázrakem
Navždy jen Tebe miluji.
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, jondys, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)