Anotace: No omlouvám se za chyby
Taky se mi to líbilo hlavně, proto že to samé sem si zažila i já...je těžký se z toho dostat ven, když tě pořád táhne něco zpátky...básnička povedená.
30.12.2006 00:32:00 | Kariš
Fakt moc pěkné. Hodně působivé a hlavně,vychází ti to ze srdíčka což je v básničkách hodně důležité,protože člověk má psát hlavně srdcem,fakt si mě ohromil. Pěkný to je :o)
14.12.2006 19:44:00 | Jojo sdafsaf sfd