Honza
Anotace: Mno je to o jednom klukovi kterýho jsem měla moc ráda.
Honza,to je to pěkné slovo,
slovo které pro mě udělalo mnoho.
Slovo na které ráda myslívám,
slovo na které myslím když usínám.
Slovo po kterém mám dobrou náladu,
když si často na tebe vzpomenu.
Jen ten blbej strach mi nedovolí říci to,
co chci ti říci už dlouho.
Hodně toho lituji,
že mám strach ti říci jak tě miluji.
Promiň!
Komentáře (2)
Komentujících (2)