Přesně jak říkala Jája-je to mazec na to, že je ti 12. Těším se na tvoje další věci. Budu tě sledovat:)
26.12.2006 18:57:00 | Vénëa
hezké...opravdu...mimochodem...VÍTEJ Tu NA LITERU...bude se ti tu líbit...básenka smutná, ale asi z vlastní zkušenosti,viď?...neboj, čas rány zahojí....;)snad...
tvoje lizz
13.12.2006 16:46:00 | Lizzzie