Slunce na křižovatce
Anotace: přechod přes minulost
Sluncem zalitý
zdá se trůn lásky,
jenže mrak nade mnou,
dělá nám vrásky.
Ty a já čekáme na zelenou
na frekventované křižovatce,
všechno si povíme jen
SMS v zkratce
Jak říct mám,že srdce mi krvácí
když mezi dvěmi světy se potácí...
Trůn chladný je tak
až klesá tlak
a slunce dál svítí
pro jediné kvítí.
Odeplul spánek můj
a ty mi dál píšeš
JSEM JEN TVUJ MILUJI TE
Těším se na Tebe jako malé dítě,
přisátá v tvrdé realitě
a bliká pořád červená...
Komentáře (1)
Komentujících (1)