Sním o Tobě
Anotace: Něco, co mě napadlo před spaním...
Sleduji tě z povzdálí,
přesto mi nejsi cizí,
mé srdce zabolí, když od tebe se oddálí,
beznaděj však nerada mizí.
Každé slovo je mi pohlazením,
o polibku stále jen sním,
bojím se, že něco zkazím,
když ze sna do reality vkročím.
Snesl bych ti modré z nebe,
jenom s tebou chci stále být,
miluji jenom tebe,
jen s tebou mě baví žít.
Oči hnědé, dravé jako lev,
vlasy temné jako eben,
rty plné a rudé jako krev,
za úsměv tvůj pookřál by leden,
srdce vlídné, milé,
úsměvy tak krásné, přívětivé...
O tobě sním když jdu spát,
toužím s tebou protančit celou noc,
s tebou se problémům chci smát,
k vyplnění však potřebuji jedno srdce napomoc.
Tak sedím sám v rohu uprostřed prázdné noci,
stejně tak ty musíš chtít,
sám nemůžu nic zmoci,
chtít se mnou tančit, smát se a být.
Komentáře (1)
Komentujících (1)