Pořád málo...
Anotace: Máte rádi někoho o kom víte snad všechno apřesto nevíte jaký ma hlas,jak se smeje,jak se tvari.....
Tolik tajemství , co o tobě vím...
Tolik hodin , kdy o tobě sním...
A přece tě ještě neznám...
Hodiny , kdy stebou propíšy...
Věčnost utéct si pospíší...
A přesto ani minuta s tebou strávená...
Víš o mě víc než jiný...
Vím o tobě vše , i za co máč pocit iny...
Ale to je mi pořád ještě málo...
Přála bych si okusit tvé rty...
Vůni , kterou voníš jenom ty...
Ležet v tvém pevném objetí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)