LOVEROSE
Anotace: děkuji za hodnocení
Tvé srdce zaplavené dobrotou,
pulsuje radostně sem a tam,
když smím tě za denního světla vidět,
i svůj tep lehce nahmatám.
Modrá barva ti poprávu říká pane,
modré i sny tvé jsou,
i krví modrou pochlubit se můžeš,
modrá je prostě barvou tvou.
Tvá slova zahřívají moji duši,
jsi milá, chytrá, líbezná,
proč jsi tu, proč nejsi na zámku?
vždyť jsi přeci princezna.
Přečteno 576x
Tipy 2
Poslední tipující: loverose91
Komentáře (2)
Komentujících (1)