Pro Tebe
Anotace: Takový pokus o trochu jiný styl básní než které sjem psal doposud.
Koťátko, víš kdy mé srdce radostí buší?
Když Tvé rty se na mě smějí
a Tvé ruce mou tvář hřejí.
Pak však přijdou chvíle,
kdy v samotě se topí srdce mé,
kdy sobě vzdáleni jsme dlouhé míle
a jen v myšlenkách jsme v objetí.
Snad, jen těšit se opět na ten čas,
kdy se naše těla opět spojí,
kdy bouře vášní vzplane v nás.
A tak těším se Lásko na Tebe,
až uzřím touhu v očích Tvých,
až budeš mě hladit po dlaních,
...
a pak řekneš,
broučku, mám Tě moc ráda.
Přečteno 1146x
Tipy 5
Poslední tipující: Prokešová, Agniezka, Beepat
Komentáře (6)
Komentujících (5)