Možná
Možná, že máme naději,
když nad obzorem svítá.
Možná, že přijde později,
záchrana důležitá.
Budeme počítat hvězdy
a mraků se nebudem bát.
Mít stále propletené prsty,
ruce si u sebe navzájem hřát.
Možná budeme zas věřit
a cítit to štěstí křehké.
Některé věci se nedají měřit,
ale vždy nejsou lehké.
Možná... ale právě proto přece,
dám ti duši a ty mně své srdce.
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Aurora.
Komentáře (0)