NEvysloveno
Anotace: .....dokážu to snad někdy říct??
zvednout se a odejít..
snad vzdát se křídel a k davu se připojit...
prázdné myšlenky
oči bez pohledu
zacvaknout vrácenky
už neohlížet se dozadu
vyzvednou sebe a zmizet..
snad nevzdat se křídel a opustit ,,svět''...
cítit vítr na kůži
spatřit šedivá stáda
vůně od růží
jen vyslovit to:,,mám tě rá...''
Komentáře (2)
Komentujících (2)