Sůůůpr básnička. Tvůj styl psaní se mi fakt moc líbí,píšeš to srdíčkem a to je hlavní. Fakt moc pěkný. Víš co ti poradím: zkus psát i na server www.saspi.cz, tam ti si myslím poradí trošku líp než tady, zkus to :o)
14.12.2006 19:41:00 | Jojo sdafsaf sfd
...Ale on se někdo najde. Kvůli chlapovi se nemá smysl trápit, jednou to poznáš. Básnička moc pěkná...
14.12.2006 17:55:00 | Marylin
ale... rozbité srdíčko neumí mulovat...bez lásky...je svět šedivější...není o co stát...když najdeš šikovného lepiče...bude to stát za to;)
držim palce
14.12.2006 17:53:00 | Lizzzie