Rozbil se
Anotace: ...její svět a těžko se bude vracet zpátky
Miloval ji a ona jeho,
sliboval ji a ona mu věřila,
a svoji lásku a důvěru mu svěřila!
Nemohla vědět předem co se stane,
tušit jak moc ji zklame,
že zraní její city,
vzpomínky, které má vrty!
S ním mohla cokoli - klidně letět
on ji dokázal opustit v jediné větě...
MÁM TĚ RÁD, ALE NEMILUJU TĚ!!!
Tahle věta ji moc bolela
nikdy už ho vidět nechtěla
však denně ho musí vídat...,
svůj život při tom stíhat.
Rozbil se ji na kusy, přesto žije ze střepů!
Komentáře (2)
Komentujících (2)