Proč mi zas scházíš
Anotace: Slož ze vzpomínek skládanku a nebo o nás vylušti hádanku a na otázku proč najdi řešení, který to, že jsi pryč v blízkost promění.
Proč mi zas scházíš má lásko snová,
zbyl po Tě otisk a hezká slova,
proč mi zas scházíš mé tajné přání
a sny odchází se svítáním?
Proč mi zas scházíš můj paprsku slunce,
na zádech, na těle cítím Tvé ruce,
proč na Tě myslím každou chviličku,
a v mém srdci máš už ze slz studničku?
Proč mi zas scházíš můj jasný měsíčku,
a proč si zpívám stále tu naší písničku?
Ve které napořád chtěla bych být s Tebou,
Ty jsi však daleko a jen slova nezahřejou.
Komentáře (2)
Komentujících (2)