Láska na dálku
Anotace: Takhle to býva když jsou dva lidi co se mají rádi příliš daleko od sebe...
Ty jsi moje zlatíčko,
jediné to na světě.
Jsi jak nejlepší vínečko,
co jsem kdy pil v životě.
Jsi jak moje svělo,
co mě večer doprovází.
Co mě za srdce chytlo,
to které už nezachází.
Takhle to vše začalo,
nekončící lásky trip.
Takhle odstartovalo Apollo,
doživotní to byl slib.
Roky už jsme spolu,
oddělení vzdáleností.
Jež nám srdce táhne dolu,
ukončené umrtností.
Takhle to však neskončí,
my budeme navždy spolu.
Jeden ke druhému vykročí,
a budeme na vrcholu.
Třeba to tak dopadne,
třeba nás chce osud spojit.
nebo si nás konec zamane,
a budem muset slzu uronit.
Bude to stát velkou snahu,
kterou nám nic nezaplatí.
a velkou vzájemnou odvahu,
která se nám snad vyplatí.
Komentáře (0)