Anotace: zapomenout není lehké
No - víš, je to jedno z mých prvních dílek a sem jsem ho dala ze zvědavosti, jak bude ohodnoceno. :o)
24.12.2006 19:44:00 | Hana Trnková
moc se mi líbila ta nálada:) hraní si s obrazy...
jediné, co mi tam prostě nesedlo (to je můj bohužel stálý názor), jsou příliš krátké verše... Když si to člověk přečte nahlas, zní to sekaně, roztrhaně.. jako by ty verše k sobě nepatřily :)
jinak moc pěkné :)
14.12.2006 23:20:00 | Boscai