Já
Já nejsem rytíř v brnění,
co třpytivou má zbroj
Rek, jenž pro čest dámy své,
se vrhá v litý boj
Já v čase novém zrozen jsem
a jinak musím žít
Však pro lásku dívky své,
jsem odhodlán se bít
Za lásku tvou své srdce dám,
tak jak mi velí čest
A spolu žitím budem plout
tou cestou plnou hvězd
Až jednou se budou děti ptát
zda splnil se náš sen
Pak já Tě nežně políbím
a kývnu hlavou jen
Přečteno 719x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, mirecek, PIPSQUEAK, hašlerka, paneach
Komentáře (5)
Komentujících (5)