..víš,vždy má cenu..nějak žít..z poháru zklamání..musíme pít..jak jinak.. štěstí pochopit..klidně plač..něco roztřískej..uvidíš..za malou chviličku..bude líp.. :-)))
15.12.2006 09:33:00 | isisleo
dobrá rada nad zlato, jdu do toho panáka. Dneska ho fakt potřebuju. Co na tom, že je ráno :-)
15.12.2006 08:29:00 | mamina
...no nevím jestli máš zrovna dobré ráno ...ta je depkojdní až běda ...kdyby nebylo tak brzo ...poradím ...dej si panáka ...
...:) ...
15.12.2006 08:04:00 | WhiteSkull